torsdag den 30. juli 2009

midlertidigt nummer

teleselskabet 3 og jeg er uvenner over en regning for internet på 15.000 kr. så vi taler ganske enkelt ikke sammen! du kan tale med mig hvis du ringer på dette midlertidige nummer:

+45 2754 1741

fredag den 24. juli 2009

OBS!

Teleselskabet 3 har haft den frækhed at forlange 15.000 kr. for 2 dages internetaktivitet i frankrig og italien. derfor træffes jeg i øjeblikket på +45 61377949. Det er min kæreste Lises nummer. Er tilbage i DK mandag.

fredag den 10. juli 2009

rødkålslandskab - en stylist flipper ud


det er noget med noget der hedder et teknisk kamera. det kan noget helt særligt. jeg bygger løs og giver den op med læderagtig rødkål i lækre svingninger. skovdal & skovdal var stedet.

tirsdag den 7. juli 2009

juletid


(total julestemning i studiet - foto: macbook)
hos os der laver billeder af mad kommer julen før end hos de fleste. f.eks. foregår der netop nu optagelser af risengrød og risalalalamande. ja den er god nok. for at være i tide med trykte sager og andre slags (sager altså...) vi har også lige sunget en julesang i studiet. det var kønt!

onsdag den 1. juli 2009

fersken


hvid fersken. vild fersken. dette temmelig dårlige skud, af en i øvrigt meget lækker fersken jeg har sat tænderne i for nylig, minder mig om at jeg skal hente en flok ufo-lignende ferskner ovre hos kongen i guleroden, her til formiddag. så tager jeg et billede af verdens aller aller bedste ferskner og smider her.

'formidable' sagde en ældre elegant fransk kvinde, og kiggede mig smilende i øjnene. hun havde et meget direkte blik, som jeg forvekslede med flirt. 'encroyable' fortsatte hun, da hun var færdig med grådigt at at tygge sin anden bid af en fersken. (udkanten af Grenoble, ved en intermistisk gadebod med vilde ferskner)